luni, 23 martie 2009

Noile laptop-uri Sony Vaio

Vaio prezinta doua noi modele de notebookuri din seriile de business TT si Z, concepute pentru oamenii de afaceri si utilizatorii profesionisti care au nevoie de un sistem de calcul in acelasi timp ultraportabil si performant.

Noul model Vaio TT21XN/B integreaza in premiera tehnologia Flash SSD pentru accesul instantaneu la date si un consum redus de energie, iar noul model Vaio Z31XN/B permite atingerea atat a unor performante vizuale superioare, cat si a unei autonomii de pana la 5,5 ore datorita solutiei grafice hibride.

Seriile de notebook-uri Z si TT impresioneaza in primul rand prin demonstratia unui echilibru intre tehnologia de ultima generatie si designul elegant. Toate elementele structurale ale modelelor sunt construite cu minuţiozitate: de la placa de baza cu 12 straturi de circuite integrate cu amprenta ecologica redusa (inclusa in modelul Z) si ecranul LCD X-black care foloseste tehnologia de iluminare LED, pana la carcasa din fibra de carbon si aluminiu si tastatura confortabila de tip „isolation”. In plus, articulatia cilindrica specifica liniei noi de design indeplineste atat o functie estetica, conferind unitate intregului ansamblu, cat si o functie concreta, imbunatatind ergonomia notebookului (sistemul ofera o priza excelenta la transport si un spatiu foarte bun pentru gazduirea bateriei).

Sony Vaio TT21XN/B
Notebook-urile VAIO din seria TT imbina un set de avantaje care le diferentiaza net de competitorii sai. Cu o grosime de numai 23,5mm in cel mai subtire punct si cantarind numai 1,24 kg, VAIO TT satisface cu adevarat nevoia de mobilitate a oamenilor de business. Noul model TT21XN/B integreaza acum o unitate flash SSD (Solid-State Drive) SATA de 128 GB, asigurand o protectie sporita a datelor stocate.

Dispozitivele de stocare SSD ofera o rentabilitate mai mare a investitiei datorita performantei crescute.
In plus, noul model este echipat cu un procesor mai puternic - Intel® Core™ 2 Duo SU9400, de 1,4GHz, care asigura performantele inalte ale modelului si autonomia extraordinara, de pana la 9 ore, a bateriei. Ecranul are o diagonala de 11,1 inci si ofera o rezolutie WXGA de calitate superioara (1366 x 768) in formatul de cinema 16:9, in timp ce un senzor pentru detectarea luminii ambientale permite ajustarea automata a iluminarii ecranului pentru confortul vizionarii utilizatorului, simultan cu un consum minim de energie.

Sony Vaio Z31XN/B
Notebookurile VAIO din seria Z le aduc oamenilor de business si utilizatorilor profesionisti nivelul suprem de performanta si mobilitate, cantarind mai putin de 1,5 kg. Pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, modelele VAIO Z beneficiaza de grafica hibrida si un mod de functionare special, numit „Stamina Mode”, a carui activare permite utilizatorului optiunea de a folosi una dintre cele doua solutii grafice oferite.

Astfel, utilizatorii pot alege intre perfomanta 3D exceptionala oferitade unitatea de procesare vizuală NVIDIA® GeForce® 9300M GS pentu aplicatiile grafice complexe si autonomia extinsa facilitata de solutia grafica integrata Intel®. Trecerea de la unitatea de procesare vizuala dedicate la cea integrata se face automat, fara a fi nevoie de restartarea sistemului.

Niciun comentariu: